Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *

Yumeiho masaža

YUMEIHO - SPECIJALNA ORIJENTALNA BOŽANSTVENA MASAŽA


Yumeiho je osavremenjena indijska, tradicionalna kineska i japanska Šijatsu masaža. Autor ove masaže je bio vrhunski stručnjak svih ovih navedenih masaža.

Pošto je sagledao pojedine slabosti i velike prednosti svih njih, osmislio je jednu "HIBRIDNU" masažu 1978 god. i dao joj naziv YUMEIHO, što u slobodnom prevodu znači specijalna orijentalna božanstvena masaža. 

Prednost ove masaže je što na jedan brz i efikasan način sa minimalnim materijalnim uslovima za rad, postižemo veliki uspeh. Terapijski efekat (veliko olakšanje i poboljšanje funkcije organizma) se dobija za nekoliko dana. Posle primenjenog prvog ili drugog tretmana dolazi do prolaznog pogoršanja opštih simptoma poremećaja i bolesti, što je siguran znak da je pokrenut organizam, da reaguje na samu masažu. Pokrenuli smo biološke snage u konačan obračun sa zdravstvenim problemima.

Već posle dva do tri dana sprovodeći ovu terapiju dolazi do jednog lokalnog i opšteg olakšanja u organizmu. Pacijent ima pravo da se koleba, kad se javi to reaktivno pogoršanje, a ja kao fizioterapeut - maser imam obavezu da animiram pacijenta da nastavi sa terapijom.

Yumeiho masaza 

 

Saveti

Ukoliko želite da se rešite neke dileme
biće mi zadovoljstvo da dam mali doprinos
tome. Pišite mi bez ustručavanja :

Pratite nas preko mreža:

Gde se nalazimo?

Mapa Dejan Ćurčić