Yumeiho masaža

Yumeiho je osavremenjena indijska, tradicionalna kineska i japanska Šijatsu masaža. Autor ove masaže je bio vrhunski stručnjak svih ovih navedenih masaža.

Pošto je sagledao pojedine slabosti i velike prednosti svih njih, osmislio je jednu “HIBRIDNU” masažu 1978 god. i dao joj naziv YUMEIHO, što u slobodnom prevodu znači specijalna orijentalna božanstvena masaža.

Prednost ove masaže je što na jedan brz i efikasan način sa minimalnim materijalnim uslovima za rad, postižemo veliki uspeh. Terapijski efekat (veliko olakšanje i poboljšanje funkcije organizma) se dobija za nekoliko dana. Posle primenjenog prvog ili drugog tretmana dolazi do prolaznog pogoršanja opštih simptoma poremećaja i bolesti, što je siguran znak da je pokrenut organizam, da reaguje na samu masažu. Pokrenuli smo biološke snage u konačan obračun sa zdravstvenim problemima.

Već posle dva do tri dana sprovodeći ovu terapiju dolazi do jednog lokalnog i opšteg olakšanja u organizmu. Pacijent ima pravo da se koleba, kad se javi to reaktivno pogoršanje, a ja kao fizioterapeut – maser imam obavezu da animiram pacijenta da nastavi sa terapijom.

Yumeiho masaža
Call Now Button